Terrassemarkiser

REX terrassemarkiser gjør ikke bare terrassen til en mer trivelig uteplass når solen står på. Det blir også mer behagelig å bruke terrassen sene sommerkvelder lenge etter at solen er gått ned, eller på dager når solen gjemmer seg bak noen lette regnskyer. Våre støttestag sikrer markisen i dårlig vær.

Alle REX terrassemarkiser og vindusmarkiser kan leveres med rette kapper, man unngår kantebånd og kappene får lengre levetid.


Rex Hercules

REX Hercules terrassemarkiser med vinkelkontroll er perfekt når solen er lav og du vil forlenge utesesongen.

Det unike er at vinkelen justeres uten spesialverktøy, uten at du må klatre opp og fininnstille. Alt du trenger er sveiven som følger med markisene. Enklere kan det ikke bli!

Rex Jupiter - med bom

Terrassemarkise med bom og spesialbeslag foran takrenne..png

Perfekt ved "lav" montering, da man få bedre plass og bedre romfølelse. 
Dette fordi første halvdel av markisen kan justeres horisontalt.

Vi kan levere bom på våre terrassemarkiser opptil 7 meter

Megafront

IMG_0536.png

Da markedet har etterlyst en høyere front, har vi utarbeidet denne som vi kaller Megafront.

Fronten er mye mer stabil både horisontalt og vertikalt enn smalere fronter.
Den er 10cm høy og veier ca 2 kg. pr meter. Høyden gjør at kappen muligens kan utelates.

Alle våre terrassemarkiser kan bestilles med Megafront

Nedsenkbar front

RHJ11.jpg

REX Markiser med nedsenkbar front kan brukes ved lav sol hvor man ikke har mulighet til å skrå markisen så mye man ønsker. Den skjermer også mot innsyn og uhyggelige naboer... :)

Det anbefales å bruke markise med nedsenkbar front sammen med støttestag for stabilitetens skyld.


Ekstrautstyr

Fjernkontroll

fjernkontroll.gif

Alle terrassemarkiser, vindusmarkiser og fasademarkiser fra REX kan utstyres med sterke, spesialbygde motorer. Disse skjules i markisens rør og gjør det mulig å kjøre en eller flere markiser ut eller inn, samtidig eller hver for seg. Dette gjøres med kun en enkel fjernkontroll - og uten at du behøver å gå ut!

REX gir deg full kontroll og maksimum komfort, enten du velger motorer med eller uten automatikk, motorer med eller uten fjernkontroll, eller ganske enkelt, den gode, gamle sveiven!

Beskyttende tak

018.jpg

Tak til din markise er absolutt å anbefale. Taket blir laget av REX Markiser, i riktige mål og farger som svart, hvitt eller grått. Med tak beskytter du markiseduken og for vann, smuss og grønske. Det gjør også et mye bedre totalinntrykk.

Taket kan skjøtes om lengden blir lang, eller om det skal være flere markiser i forskjellige mål på samme vegg. Taket kappes i ønsket lengde, og full lengde pr. plate er 4m. Skjøt og skruer følger med ved kjøp av tak.

Støttestag

stag.gif

REX støttestag er enkle å bruke og kan lett monteres på gamle eller nye terrassemarkiser. Gir økt stabilitet, spesielt mot vind.

Vater

 
sol.png
 

Med vater montert i markisens front blir det enklere å justere terrassefronten i vater.